Accesorii GSM En Gros

Login

Suport auto pentru tablete de 7-10 inch

PrintEmail

Sales price: 15,00 lei
Discount:
Tax amount:
Price / kg:
Description

Suport auto pentru tablete de 7-10 inch.

Suport Auto pentru Tableta, Smartphone sau GPS, ideal pentru iPad, tablete Samsung sau alte tipuri de tablete, telefoane si navigatie. 

 Suportul auto pentru tableta este reglabil si are sistem de prindere cu ventuza pe bordul autoturismului.Suportul de tip clip va faciliteaza utilizarea iPad-ului, tabletei Samsung sau a oricarui computer plat ori tableta, in masina. 

 Suportul Auto pentru Tableta se monteaza cu ajutorul unei ventuze, dupa care se ataseaza iPAD-ul sau tableta. Suportul de Tableta este ideal in toate calatoriile pe care le faceti cu masina. Puteti verifica e-mail-ul, viziona filme, asculta muzica, puteti vedea fotografii sau va puteti juca.

 

Caracteristici:

 Dotat cu ventuza de prinderepanou rotativ la 360 de gradesimplu de montat si de utilizatusorsilentiospoate fi montat orizontal sau verticalprevazut cu brat reglabil ce permite atat o reglare pe orizontala sau verticala cat si o rotatie de 360 de grade pentru obtinerea celui mai bun unghi de vizionarese extinde de la 15 x 15 cm, pana la 15 x 25 cmcompatibil cu majoritatea tabletelor existente: Ipad, Samsung Galaxy Tab, Asus, Acer, Allview, Eboda etc.

diametru ventuza: 9 cmideal si pentru navigatie GPS cu latura de minim 15 cmfixare sigura prin ventuza pe parbriz, geam sau orice suprafata dreapta. 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

AccesoriiGSMenGros.ro © 2015. Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version